söndag, augusti 24, 2008

JODÅSÅATT

Men hallåja! Efter omänskliga förhållanden dom senaste två dygnen är jag bääck! Var tvungen att sitta i en jävla bil i sådär 5 timmar för att komma till ö-town (örebro) sen var det djurande upp ochner för trapporna eftersom vi bor på 2a våningen, sen fick man packa upp för att inte bli klar för att förtsätta packa upp idag och åka och handla på willys på tom mage och käka Ikea korvar till frulle och sen försöka fokusera på allt skit vi skulle handla där. Sen kom vi hem så var det bara att sätta igång att skruva ihop helvetet också..men slutet gott allting gott!

Nu sitter jag här i vår sjuukt cosyass soffa, boppie liggter och sover, efter två öl och ett samlag så däcka han som en klubbad säl. Lätt att bli av med den!!
Lägenheten vi bor i är väl sådär, badrumsgolvet är bajsbrunt med tapeter i gulnad vaniljsås färg med bajsstänk i, i köket fungerar endast ena spisplattan vilket resterar i att vi har EN spisplatta kvar, i frysen får vi plats med ungefär ett paket glass (vilket jag inte ens får köpa) och i kylen har vi en hylla att lägga valfria saker på. Men det är theboomb för vi shoppat möbler för pengar som vi borde sparat till annat.

Imorgon ska vi cykla omkring och utforska området och köpa träningskort till mig så jag inte ska gå omkring och vara fet och skämmas häromkring. Imorgon har vi bara sovrummet kvar att packa upp sen så är det klart bortsett från alla detaljer.

Har visst råkat bli lite småfull efter allt rödvin jag hällt i mig (hehe) och just nu önskar jag att jag var på the slagthus med ciccilija och bara gettat cRAzY. Eller att vi partajat här i ö-staden. Verkar vara många som festar till det här, men vi har inga kompisar så vi är inte bjudna på några fester så vi kan bara lyssna på deras förhöga dåliga musik och känna oss mobbade.
JAJA, vill ni ha bilder på vår lilla skabb-lägenhet för jag lägger inte upp skit här i onödan.

PUSSGODNATT.

1 kommentar:

Anonym sa...

GIMMIBÅLLS x2 vill ha bääälder på das apartment!! bitteeee... pussss